Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oktoberfest i dagarna två

Lederhosen, musik och tysk mat väntar den 26 och 27 september då det blir Oktoberfest på Stortorget i Ängelholm.

Arrangörerna till Ängelholm Outdoor i innebandy slår sig ihop med Helt enkelt kök & bar för ett nytt arrangemang med tyska förtecken. Den 26 och 27 september väntar Oktoberfest på Stortorget i Ängelholm. En fest som har plats för omkring 1 500 personer i det 1 000 kvadratmeter stora tältet under fredagen och lördagen.
– Det blir en lightvariant av Münchens Oktoberfest. Vi hoppas den kan växa för varje år. Den ska vara så tysk som möjligt, säger Glenn Stjernkvist som finns med bland arrangörerna.
Festen i Ängelholm pågår under tio timmar per dag och fem band samt dj står för underhållningen. Under fredagen spelar Perikles, Balthazaar samt Rupert Knödl und seine original gulaschbarone. Rupert Knödl und seine original gulaschbarone kommer tillbaka på lördagen då det även blir musik med McNightmares och Soundtrip.
Gå till toppen