Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zvezdan tar över BoIS

Zvezdan Miloosevic bryter med Syrianska och tar över tränarjobbet i Landskrona BoIS. "Vi är mycket glada", säger sportchef Patrik Johansson.

Landskrona BoIS gjorde under onsdagen klart med en ny A-lagstränare för säsongen 2015. Zvezdan Milosevic, 50, har efter sin aktiva karriär som fotbollsproffs i Jugoslavien och Italien en lång tränarkarriär. Han har som tränare bland annat verkat i Café Opera, Väsby United, Assyriska, Grbalj (Montenegro), Brage samt under det senaste året i Syrianska FC.
– Jag är tacksam att för möjligheten att få jobba med en så färgstark och traditionell förening som Landskrona BoIS. Jag hoppas att kunna bidra till framgångar utefter den målsättning som vi gemensamt i BoIS kommer att sätta upp, säger Zvezdan i ett pressmeddelande.
BoIS klubb- och sportchef Patrik Johansson kommenterar klubbens tränarval så här i pressmeddelandet:
– Vi är mycket glada att kunna knyta Zvezdan Miloosevic till BoIS. Zvezdan kommer att ge oss ett tydligt ledarskap och har en fotbollsfilosofi i linje med vår. Vi har dessutom samma syn på talangutveckling.
Zvezdan Milosevic hade egentligen ett kontrakt med Syrianska inför 2015, ett kontrakt som skrevs under pågående säsong, men i slutet av förra veckan beslöt parterna att gå skilda vägar.
– Vi hade olika syn på hur vi skulle bedriva vår A-lagsverksamhet och då beslöt vi i samförstånd att gå skilda vägar, säger Zvezdan.
Gå till toppen