Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skriv på Min mening

Min mening är en plats för möten mellan olika sätt att se på världen och människor med olika roller i samhället. Visa respekt för personer och företeelser du nämner. Redaktionen strävar efter en mångfald av ämnen och skribenter.

Så här funkar debattinläggen:
Skriv max 3 000 tecken inklusive blanksteg, gärna betydligt kortare. Vi förbehåller oss rätten att korta och redigera texter. Underteckna helst med hela ditt namn och bostadsort. Signatur får förekomma, men helst undvikas. Namn och kontaktuppgifter måste alltid bifogas till redaktionen.
Skrivtips: Belys något du brinner för, var gärna personlig. Ha ett tydligt budskap. Börja med det intressantaste. Skriv så att en intresserad 20-åring och 80-åring förstår. Argumentera för din sak, bemöt eventuella motståndares bästa argument. Styrk argumenten med fakta. Undvik "vi", "man" och att skriva i passiv. Var konkret, ge gärna exempel.
Skicka ditt inlägg till:
min.mening@hd.se
eller Min Mening Helsingborgs Dagblad 251 83 Helsingborg
Kontakt med redaktör Göran Andersson:
min.mening@hd.se
042-489 93 07
Gå till toppen