Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

"Robinson"-Melissa utfryst av tjejerna

Melissa Miller blir utfryst av de övriga kvinnorna i Sjuans "Robinson: Love edition".
— Att höra deras tankar om mig var skitjobbigt, säger hon efter torsdagens avsnitt.

Tydliga grupperingar har uppstått på den kambodjanska "Robinson"-ön. I tjejernas lag, Srei, har samtliga deltagare slutit sig samman — utom en. I torsdagens program blev Melissa Miller föremål för hätska diskussioner.
— Det är bara att trycka upp tuttarna i fejset på grabbarna så är hon hemma. De tänker bara med den lilla pillevitten och hon kör med sina booty booty, sade Alexandra Mogeswärd.
Tjejernas irritation blev inte mindre när Melissa Miller vann dagens tävling.
— Det var absolut den personen jag minst ville skulle vinna, sade Torun Eriksson.
Melissa Miller berättar för TT att hon blev ledsen när hon såg avsnittet.
— Det är jättetråkigt. Jag försöker vara öppen, hjälpsam, göra mitt bästa och peppa andra. Att sedan få höra vad som sägs bakom min rygg, det är ju jättejobbigt, säger hon.
Den 28-åriga äventyrsledaren från Borlänge fick stöd av sin mamma och sina vänner efter att hon sett torsdagens program.
— Jag börjar ju tänka: "Vad är det för fel på mig? Är jag verkligen så hemsk?". Men efter att ha pratat med mina vänner så förstår jag att de säkert bara är avundsjuka. Om du ser bra ut, är smart, är duktig i tävlingar och blir omtyckt av det motsatta könet så kan det uppfattas som hotfullt.
Hon säger att hon mår "okej" i dag, och inte hyser något agg mot sina medtävlande:
— Det tar för mycket energi att gå runt och vara bitter och arg. Jag önskar dem allt gott. De kanske gjorde någonting som inte var så bra, men jag dömer dem inte som dåliga människor.
Torun Eriksson förnekar bestämt att det hela skulle handla om avund.
— Att vi skulle vara avundsjuka på henne för att hon är sprallig, glad och snygg, det stämmer absolut inte. Jag kan tycka om snygga tjejer, men falska människor går inte hem hos mig. Människor är inte sådär glada och positiva, det blir inte äkta. Vi frågade henne gång på gång om hon kunde visa en äkta sida. Men vi fick inte det, och då började vi tröttna, säger hon.
TT: Kan det inte vara så att hon bara är glad och positiv?
— Jo, det kanske är så. Med det är ingen människa jag skulle umgås med. Allting är inte perfekt, bra och solskenshistorier. Det är jävligt irriterande.
Gustav Carlsson som är exekutiv producent för programmet betonar att mobbning inte är acceptabelt i "Robinson".
— Gränsen går såklart vid att en deltagare skulle komma till någon i produktionen och säga att man mår dåligt. Om människor som deltar i våra program skulle känna sig mobbade måste vi agera på det, säger han.
Ingen deltagare kontaktade produktionen i det här fallet. Men även i efterhand finns hjälp att få, försäkrar Gustav Carlsson:
— Vi lämnar inte deltagare vind för våg på något sätt.
Gå till toppen