Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny styrelse i Astma- och allergiföreningen

Vid årsmötet tidigare i år valde Astma- och allergiföreningen i Ängelholm in tre nya styrelsemedlemmar. Ann-Margret Andersson tackades av efter elva år som ordförande, men hon fortsätter i styrelsen. Till ny ordförande valdes Pernilla Alm-Ramberg.
– Det är med stolthet som jag tar över som ordförande. Ann-Margret har ett stort och varmt hjärta som slår för alla, men särskilt för dem som har det lite tuffare eller behöver någon som ser dem. Hon engagerar sig med liv och lust och har varit en tillgång för föreningen i alla år, säger Pernilla Alm-Ramberg.
Dessutom avtackades Karin Malmros, Caroline Ståhl och Maj Bergström. Maj, som har varit med i föreningen sedan 1969, fick ett hedersmedlemskap för sina insatser.
Här är medlemmarna i den nya styrelsen: Pernilla Alm-Ramberg, Emma Larsson, Mia Olsson, Ann-Margret Andersson, Lennart Johnsson, Sylvia Månsson och Sonia Persson.
– Vi vill fortsätta föreningens goda arbete, både med bra aktiviteter för alla åldrar och med påverkansarbete. Med våra 500 medlemmar har vi riktigt goda förutsättningar för det, säger Pernilla Alm-Ramberg.
Gå till toppen