Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny ekonomichef trorpå mycket dialog

Sedan en tid tillbaka håller man på att nyrekrytera bland annat chefer till Åstorps kommun. Nu är det klart vem som blir ny ekonomichef. Den tjänsten är det nu klart att Magdalena Stajcic får.

Magdalena Stajcic blir ny ekonomichef i Åstorps kommun.
Efter snart sex år som redovisningsekonom i Åstorps kommun har Magdalena fått förtroendet att bli Åstorps kommuns nya ekonomichef.
- För mig är det viktigt med en helhetsbild och att förmedla den på bästa sätt. Jag tror också mycket på dialog. En dialog tillsammans med rätt förutsättningar som är tydliga tror jag leder fram till den bästa lösningen, säger Magdalena.
Som ekonomichef kommer Magdalena Stajcic arbeta för att kommunen fortsätter ha en hållbar ekonomi för att kunna fortsätta leverera god service och kvalitet till kommunens invånare.
- En utmaning är att hitta den perfekta balansen, och det ska bli spännande att tillsammans med mina kunniga och engagerade kollegor på ekonomienheten och ute i verksamheterna att anta denna utmaning.
Magdalena Stajcic tillträder sin tjänst den 15 juni. Hon efterträder Ingrid Johnson som nu lämnar tjänsten på grund av pension i månadsskiftet juni/juli.
- Magdalena Stajcic är väl införstådd med kommunens verksamhet och kommer kunna hantera väl de utmaningar som kommunen står inför, säger Ingrid Johnson.
24 personer hade sökt tjänsten som ekonomichef i Åstorps kommun. Tre av dessa kallades till intervjuer i april.
Intervjuerna genomfördes gemensamt av kommunstyrelsens arbetsutskott, fackliga företrädare och personalrepresentanter från förvaltningarna.
Gå till toppen