Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Uppvisning på lätta vingar

Top Hat

Musik och sångtexter: Irving Berlin. Texter: Dwight Taylor, Allan Scott. Scenbearbetning: Matthew White, Howard Jacques. Översättning: Calle Norlén. Regi och koreografi: Sissela Kyle och Roine Söderlundh. Scenografi: Charles Koroly. Ljus: Patrik Bogårdh. Ljud: Jonas Johansson. Dir: Julian Bigg. Musikalisk bearbetning: Christ Walker, Julian Bigg, David White. I rollerna: Sindre Postholm, Linda Olsson, Pia Johansson, Lennart Jähkel, Johannes Brost, Christopher Wollter. Malmö Opera. Nordenpremiär 5.9

För att slå behöver en musikaluppsättning yrkesskicklighet, energi och geist. Någon djupare mening är inte nödvändig, men det är ju klädsamt om det finns något slags kärna eller motiv som intresserar. I ”Top Hat” är det inte handlingen som väcker intresse. Det finns exempelvis ingen anledning att återberätta intrigens förutsägbara detaljer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen