Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dargren: "Det här var onödigt"

En ny förlust, den här gången mot jumbon. FCH-bygget svajar och tvåmålsskytten Hampus Dargren duckar inte för kritiken efter 5–6 mot Granlo.
- Vi måste nog gå igenom en del saker. Det här var onödigt.

Hampus Dargren var en av många besvikna FCH:are efter förlusten mot Granlo.Bild: Bildbyrån
Säsongsinledningen har varit knackig och tuff för FCH. Efter premiärsegern mot Växjö har laget inte lyckats vinna fler matcher efter ordinarie tid.
Jumbon Granlo såg ut som ett potentiellt avstamp för klättring i tabellen. Så blev det inte. En upphämtning från 2-5 till 5-5 gav en poäng, men 47 sekunder in i förlängningen avgjorde lagkaptenen Johan Samuelsson och sköt extrapinnen till Sundsvall-laget.
- Det var lite samma känsla som mot Warberg, säger FCH-forwarden Hampus Dargren. Vi släpper in enkla mål i situationer där vi ser ut att ha kontroll. Vi måste nog gå igenom en del saker för att få rätt på det här. Det här var onödigt.
Två mål och en assist från nyförvärvets klubba sätts in på pluskontot. Annars fanns det inte så mycket av den varan att prata om med hemmaspelarna efteråt.
Hampus Dargren värvades inför den här säsongen som poängspelare från Linköping och börjar så smått växa in i rollen.
- Men jag kan göra fler mål i dag, säger han.
Bland annat missade han en straff vid ställningen 4-5.
- Jag fick ner deras målvakt rätt bra kändes det som, men så tappade jag bollen och sen gick det för snabbt när jag skulle lägga in den med min backhand.
En svag första start satte FCH-spelarna i trubbel igen. Mot Warberg i onsdags hamnade laget i ett 0-4-underläge. Den här gången stod det 0-2 efter 11.29 och 2-5 fjorton minuter in i rond två.
- Det är så klart inte tillfälligheter att det blir så, säger Hampus Dargren. Men det är ju inte mot ett uppställt försvar som de får sina lägen. Vi tappar bort spelare i markeringen helt enkelt och det är något vi får vi titta på och rätta till.
Trots den svaga starten är det för tidigt att plocka fram krisstämpeln, menar han.
- Det är klart att det är jobbigt att förlora, men stämningen i laget är bra och egentligen är det inte värre att förlora mot Granlo än någon annan.
- Det känns som om alla kan slå alla i den här serien. Det kommer bli tuffa matcher hela vägen, så det är bara att komma igen och fokusera på nästa uppgift direkt.
Gå till toppen