Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hönsflickan får äntligen berätta

Som sjuåring hämtades hon från barnhemmet i Ecuador av en kvinna som misshandlade och utnyttjade henne som barnslav. Hon tog sig därifrån och kom så småningom till Sverige. Nu delar hon med sig av sin historia i självbiografiska ”Hönsflickan”.

I spökskrivna boken ”Hönsflickan” berättar Lara Beckman om sina upplevelser av att växa upp på barnhem i 70-talets Ecuador och den tortyr hon senare utsattes för av en kvinna som använde henne som barnslav.Bild: Niklas Gustavsson
Det är en berättelse som är svår att ta in. Som barn fick Lara Beckman uppleva en obeskrivlig grymhet. Och när hon tar emot hemma i den ombonade villan i Båstad kunde kontrasten inte vara större. Yngste sonen Lowe sitter uppkrupen i soffan och tittar på Barnkanalen. I bakgrunden surrar tvättmaskinen och det doftar av nybryggt kaffe.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen