Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Olympictalang till Landskrona Bois

19-årige Olympicspelaren Saber Azizi blir nästa nyförvärv i Landskrona Bois nybygge.

Bild: Privat
Landskrona Bois, som slutade sexa i division 1 förra säsongen, gör en ordentlig nystart med sin nya tränare i Agim Sopi.
Nybygget präglas av unga talangfulla spelare och det senaste tillskottet i truppen är mittfältaren Saber Azizi som var en nyckelspelare i BK Olympic när Malmölaget vann division 3 och tog steget upp i tvåan.
– Jag har varit med och tränat med laget ett tag och jag har fått bra iuntryck av klubben. Den är professionell klubb och jag tvekade inte när de ville ha hit mig, säger mittfältaren som gjort ett tiotal träningspass med den nya klubben i vinter.
Tränarstaben ser honom som en talangfull spelare som kan konkurrerar om startplatser omgående.
– Sedan ska man inte glömma att steget från trean till ettan är en viss omställning. Men Saber har visat upp bra tekniska färdigheter, stort engagemang i spelet och rätt inställning när det gäller att jobba med de bitarna som han behöver utveckla, säger Landskronas assisterande tränare Billy Magnusson.
Saber Azizi siktar uppåt i seriesystemet och vill gärna göra resan med Landskrona.
– Jag vill hela tiden vidare i karriären och detta blir ett bra steg i utvecklingen. Det är en klubb som vill och ska vara högre upp. Jag tror att alla här vill tillbaka till superettan, säger han.
Den senaste säsongen spelade han samtliga matcher utom en för Olympic i seriespelet.
Landskrona Bois har sedan tidigare bland annat värvat Erik Pärsson från Höllviken, Jonathan Levi från Eskilsminne och Filip Pivkovski från italienska serie C-klubben Martina Franca.
Gå till toppen