Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Nya framsteg för Jesper Jensen

Fjolårets poängkung i Rögle, centern Jesper Jensen, har inte spelat match sedan den 31 oktober. Han hoppas kunna undvika en operation – som hade hållit honom borta från spel resten av säsongen – och i stället rehabilitera sig frisk från sin skada.
Rögles Jesper Jensen följer rehabiliteringsplanen efter sin skada, men några fler matcher 2015 blir det inte.Bild: ANDERS BJURÖ
– Det går ganska bra, jag har inte åkt på något bakslag ännu. Jag tar det fortfarande lite lugnt och är inte med på precis alla övningarna på träning ännu, säger Jesper Jensen.
Tidigare har Jensen haft en svart tröja på träningarna, som indikerat att han inte är tacklingsbar. Den hade han bytt ut på söndagens pass.
– De andra vet att de inte ska köra över mig, men jag får ha lite kontakt nu och ska vänja mig vid det. Jag vill självklart vara med och spela, samtidigt får jag en boost vad gäller motivation eftersom vi följer planen vi har lagt.
Jensen hade en kämpig start på säsongen och hittade inte rätt i sitt spel. Samtidigt hade den 28-årige landslagsmannen en uppåtgående formkurva innan han blev skadad under landslagsuppehållet.
Hittills har han missat tolv omgångar – och det kommer inte att bli några fler matcher 2015.
– Det blir inget spel före nyår, så mycket vet vi. Därefter har vi nästan en hel vecka utan matcher, vilket gör att vi kan ta en ny utvärdering då kring hur allt går. Jag hoppas verkligen att det håller när jag väl går för fullt, säger Jensen.
Gå till toppen