Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Jonas Sandqvist har gjort sitt i Landskrona

Nu är det definitivt: Målvakten Jonas Sandqvist lämnar Landskrona.

Jonas Sandqvist lämnar Landskrona för spel i NorgeBild: PETTER ARVIDSON
Det har varit på gång ända sedan fjolårets säsong tog slut och nu är det bekräftat. Den rutinerade målvakten Jonas Sandqvist flyttar tillbaka till Norge, efter ett år i sin nygamla klubb Landskrona.
– Ja, jag har precis pratat med Jonas och vi har kommit överens om en lösning. Vi skiljs åt i bästa samförstånd och nu önskar vi honom lycka till i Norge, säger Mikael Hjelte, ordförande i BoIS fotbollsutskott.
Eftersom Sandqvist har uttryckt önskemål om att återvända till Norge, där hans flickvän bor, har Landskrona en längre tid varit ute på målvaktsjakt. Den här veckan testas Ismael Diawara och nästa vecka kommer ytterligare en målvakt på besök.
– Vem det är kan jag inte säga i dagsläget. Men vi låter de här två målvakterna visa upp sig och sedan tar vi ett beslut, säger Hjelte.
När BoIS drog igång sin träning under måndagen fanns också Granit Sherifi, Rosengård, och Robin Kacaniklic, Eskilsminne, på plats, liksom Tågarps anfallare Edin Besic.
Gå till toppen