Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontor med extra plats för kreativitet

Designgården har äntligen hittat nya ägare och de har för avsikt att fortsätta erbjuda kontor åt entreprenörer i den gamla äppelladan.

I oktober fick Max Ringbrant och Per Assarsson nycklarna till Designgården på Ängelholmsvägen. De förvaltar nystartade bolaget Båstad Barret 12, ett systerföretag till Båstad företagsby, och med hjälp av sin erfarenhet från företagsbyn vill de bygga vidare på den skapande andan i Designgården.
– Vi vill förvalta utan att bygga hjulet en gång till, säger Per Assarsson och Max Ringbrant utvecklar:
– Prio ett är att fortsätta bedriva samma verksamhet som tidigare och att företag med olika bakgrunder ska kunna mötas. Från början samlade Designgården designers och formgivare, men vi tyckte det var intressant att även ha med andra företag. Design behöver inte heller bara vara smycken, det finns kreativitet i allt.
I dagsläget huserar runt tio företag här, men det finns gott om plats för fler.
– Det finns många möjligheter, man kan dela upp eller ha större kontorslandskap, säger Per Assarsson.
För dem var det självklart att slå till på de historiska lokalerna när de hade chansen.
– Alla som varit här tycker det är fantastiskt, jag tror inte det är någon fastighet i närheten som erbjuder en sådan här miljö, säger Max Ringbrant.

Till salu redan 2010

Designgården är en gammal äppellada som totalrenoverades under 2005.
Under 2010 lades fastigheten ut till försäljning för utgångspriset 9,5 miljoner.
Förutom kontorslokal, kan man även hyra en plats i gårdens vinkällare.
Mer information finns på www.designgardenbastad.se
Gå till toppen