Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Simon Arvidsson: ”Vi ska inte ge honom något gratis”

Visst är det speciellt att vara med om en legendars avslut. Men glöm att Simon Arvidsson ska bjuda J-O Waldner på något – en gång till.

Simon Arvidsson.Bild: Bildbyrån
Första gången Simon Arvidsson mötte J-O Waldner gick det inget vidare. När han nu, tillsammans med lagkompisarna i rekord, ska vara med och avsluta legendarens karriär är det slut med nerver.
Läs också Historiskt när den störste lämnar bordet
– Första gången jag mötte honom kunde jag inte hantera det och förlorade med 0–3. I mitt andra möte med honom vann jag med 3–0 så nervositeten är borta.
2013 var första gången Simon Arvidsson mötte barndomsidolen.
– Han är en av de största idrottarna vi haft genom tiderna i Sverige. Jag fokuserade så mycket inför matchen att jag inte skulle vara nervös. Självfallet blev jag nervös och det knöt sig totalt, minns Simon Arvidsson.
Ängby/Spårvägen är jumbo och har redan åkt ur Pingisligan samtidigt som BTK Rekord (med hjälp av Halmstad som måste knipa poäng av Warta) kan nå en fjärdeplats vid vinst.
– Det är en viktig match för oss. Han är en förebild, men vi kommer inte att ge honom något gratis för det. Vi har hemmafördel i slutspelet att kämpa för så vi ska försöka ta det som en vanlig match – om det går, säger Simon Arvidsson.
Läs också Får vi se ett geni som J-O Waldner igen?
Matcherna i pingisligan är inga större publikdragare numera, men matchen i Stockholm blir speciell.
– Det lär bli en riktigt go upplevelse. Självklart blir det speciellt då man haft honom som idol och sett upp till honom, säger Simon Arvidsson.
Gå till toppen