Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS nobbar nyförvärv från Ängelholm

Ett sista nyförvärv är klart men det blir inga ÄFF-are i Landskrona.

Thierry Zahui, senast i Prespa Birlik, är klar för spel i Landskrona.Bild: LENNART MÅNSSON
Sedan det blev känt att sex spelare i Ängelholm tackat nej till klubbens vädjan om att gå ner i lön har det surrats om att Fredrik Karlsson och Martin Rudolfsson skulle återvända till BoIS. Men det är inte aktuellt. Inte enligt Mikael Hjelte i Landskronas klubbledning.
– Vi har fått frågor om spelare från ÄFF, men vi har kommit fram till att vi inte har råd. Vi hade gärna tagit in ytterligare något nyförvärv till, men nu är det locket på.
Mikael Hjelte avslöjar också att BoIS var i kontakt med Björn Westerblad, en av de aktuella ÄFF-arna, redan inför den här säsongen. Då blev det inget, eftersom Björn helst ville fortsätta i superettan. Nu dök chansen upp igen, men Landskrona har bestämt dig för att backa ur. Däremot blev det under onsdagen klart med Thierry Zahui, som förra säsongen spelade i Prespa Birlik.
– Allt är påskrivet och klart och här vet vi att vi får en spelare som håller rätt klass och som passar in i vår trupp. Thierry har ju redan tränat en hel del med oss, kommenterar Mikael Hjelte.
Men sedan blir det alltså inte fler nya spelare.
– Vi hade velat ha en till, men ekonomin säger stopp. Nu ger vi istället våra egna ungdomar chansen och de har ju skött sig riktigt bra.
Gå till toppen