Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Över 300 skadade i terrordåden

Två bröder misstänks ha genomfört bombdåden igår. "Den tredje personen är på fri fot. Han lämnade sin väska, som innehöll den största bomben, som exploderade senare eftersom den var så instabil", säger Belgiens statsåklagare.

Människor samlades under onsdagen på Place de la Bourse i centrala Bryssel för att tända ljus, lämna blommor och minnas de som föll offer för terrorattentaten. Terrorattackerna har hittills krävt 31 dödsoffer.Bild: Nora Lorek/TT
Dödssiffran ligger kvar på 31. Hälsominister Maggie De Block varnar dock för att många av de skadade är väldigt illa däran. Av de över 300 skadade är 150 fortfarande inlagda på sjukhus och 61 av dem får intensivvård. Fyra patienter är ännu oidentifierade, uppger The Guardian och hänvisar till uppgifter från ministerns kansli.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen