Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bulle med bulle – på mitt sätt

Dagen till ära hedrar Petra Villani bulle med bulle-traditionen och gör bakverket på sitt sätt – som en petit-chou med chokladtryffelbollar. Här är hennes recept.

Bull med bulle på mitt sätt: petit-chou med chokladtryffelbollar
Nu svär jag i kyrkan, skiter i det blå skåpet, trampar i klaveret och skändar den heligaste av nordvästskånska helgedomar. Men allvarligt talat. En chokladboll intryckt i en fralla? Nej, det funkar inte. För mig i alla fall. Man måste kanske vara tonåring med bråttomhunger för att förstå storheten. Alternativt uppvuxen med bulle med bulle?

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen