Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bulle med bulle – på mitt sätt

Dagen till ära hedrar Petra Villani bulle med bulle-traditionen och gör bakverket på sitt sätt – som en petit-chou med chokladtryffelbollar. Här är hennes recept.

Bull med bulle på mitt sätt: petit-chou med chokladtryffelbollar
Nu svär jag i kyrkan, skiter i det blå skåpet, trampar i klaveret och skändar den heligaste av nordvästskånska helgedomar. Men allvarligt talat. En chokladboll intryckt i en fralla? Nej, det funkar inte. För mig i alla fall. Man måste kanske vara tonåring med bråttomhunger för att förstå storheten. Alternativt uppvuxen med bulle med bulle?

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen