Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sana: Jag har aldrig varit så chockad och arg förut

Dagen efter skandalen i Göteborg hade Malmö FF träningsfritt. En som fick ta det extra lugnt var Tobias Sana som var nära det knallskott som kastades in på Gamla Ullevi.
– Jag har väldigt ont i öronen och i huvudet. Jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hänt, säger han i ett pressmeddelande från Malmö FF.

Tobias Sana.Bild: Bildbyrån
Hela fotbolls-Sverige är bekymrat efter det som inträffade i Göteborg igår.
MFF-mittfältaren blev chockad över händelsen.
– Jag har aldrig varit så chockad och arg förut. Jag har spelat i IFK Göteborg i flera år och har all respekt för föreningen och supportrarna. Jag kan ta att vissa buar och förolämpar mig men det har gått över gränsen när någon försöker skada mig.
Efter det inslängda knallskottet tog Sana tag i hörnflaggan och kastade den mot läktaren.
– Nu när jag kommit ur chocken känner jag att det var det dummaste beslutet i mitt liv. Det finns många ungdomar som ser upp till mig och jag vill verkligen be om ursäkt, säger Sana i pressmeddelandet.
Det kommer dock inte bli några disciplinära åtgärder från Malmö FF mot Tobias Sana.
– Han reagerar utifrån den chock och rädsla han upplever. Det var absolut inte en bra reaktion men jag kan förstå den, säger Niclas Carlnén, vd, Malmö FF.
På torsdagen hade MFF träningsfritt, men Sana ska försöka träna som vanligt på fredagen. Sana vill gå vidare.
– Jag försöker att inte fundera så mycket på det. Det var en person som gjorde det här. Han ska inte få förstöra min kärlek till fotbollen, säger han.
MFF har också under förmiddagen analyserat läget efter gårdagens match.
– Vi har en klar bild över händelseförloppet, säger Niclas Carlnén.
Gå till toppen