Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Välkommen till nya hd.se

Snabbare och med mobilen i fokus. Under måndagen lanserar Helsingborgs Dagblad en ny sajt. Klockan 14 kan du chatta med chefredaktören Jonas Kanje och sajtchefen Mikael Rosenlöf om förändringarna.

– Jag är väldigt glad att vi nu moderniserat vår sajt och vår app. Nu hoppas vi att läsarna ska uppskatta att de får en bättre och snabbare sajt, säger Jonas Kanje, chefredaktör på Helsingborgs Dagblad.
Just snabbheten kommer att vara den mest påtagliga förändringen för läsarna – att sajten laddar snabbare än den gamla.
– Huvudfokus är precis som tidigare det som händer i nordvästra Skåne. Med bättre prestanda vill vi ge våra läsare en ännu bättre upplevelse, säger Jonas Kanje.
Snabbare och med mobilen i fokus. Under måndagen lanserar Helsingborgs Dagblad en ny sajt.
Förutom prestanda kommer läsarna även uppleva förändringar i hur hd.se ser ut. Enligt Mikael Rosenlöf, sajtchef på Helsingborgs Dagblad, ska dock läsarna fortfarande känna igen sig.
– Ja, det kommer man som läsare att göra. När det kommer till utseendet på sajten är det inte några jättestora förändringar, säger han.
Läsarna kommer i större utsträckning än tidigare kunna följa sina favoritskribenter och ämnen.
– Vi har vidareutvecklat följa-funktionen, det vill säga möjligheten att följa vad en skribent skriver eller ett specifikt ämne. Vi har också byggt en bättre sökfunktion. Men det här är bara första steget på en resa där vi vill personalisera upplevelsen för våra läsare, säger Mikael Rosenlöf.
– Den lokala journalistiken kommer alltid vara fokus för oss. Med vår nya digitala satsning vill vi vara relevanta för nordvästskåningarna i många år framåt, säger jonas Kanje.
Klockan 14 på måndagen kommer sajtchef Mikael Rosenlöf och chefredaktör Jonas Kanje att chatta med HD:s läsare om förändringarna på sajten.

Släpps under måndagen

Måndagen 9 maj är det premiär för nya hd.se.
HD:s nyhetsappar för Android och Ios kommer också att uppdateras inom en snar framtid.
Genom att kommentera på HD.se godkänner du våra regler

Regler för kommentarer

Välkommen att kommentera artiklar på HD.se!

Tänk på att:

 • Visa respekt för de personer eller företeelser som nämns i artiklarna.
 • Visa respekt för övriga debattörer.
 • Håll er till saken.
 • Spamma inte.
 • Inte skriva för långt. Över 500 tecken är det.
 • Dina kommentarer kan komma att användas på andra ställen på HD.se och HD papperstidning.

Det här är inte ok:

 • Kommentarer om etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet om de saknar relevans i sammanhanget.
 • Rasistiska, homofobiska eller sexistiska yttranden eller budskap och sådana som hetsar mot eller uttrycker hat mot troende.
 • Kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor.
 • Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till.
 • Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag.
 • Hot, trakasserier och skvaller.
 • Att du utger dig för att vara någon annan existerande person.

Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga inlägg. Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar.

Gå till toppen