Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tre Kronors utrustning borta

Backen Mattias Ekholm, i förgrunden, och hans lagkamrater i Tre Kronor har inte fått sin utrustning levererad till S:t Petersburg. Därför har landslaget ställt in kvällens träning. Arkivbild.
Tre Kronor har tvingats ställa in kvällens träning efter flytten från Moskva till S:t Petersburg. Orsaken: Utrustningen hade inte anlänt som utlovat vid lunchtid i dag.
– Det är för dåligt, säger Tre Kronors materialförvaltare Anders "Pudding" Weiderståhl till Aftonbladet.
Tre Kronor reste i morse med tåg från Moskva till S:t Petersburg där morgondagens kvartsfinal mot Kanada spelas. Utrustningen skickades med lastbil direkt efter matchen i går mot Ryssland och skulle ha kommit fram vid lunchtid.
Därmed får Tre Kronor bara känna på atmosfären i Jubileinij-arenan på matchvärmningen i morgon. I stället för träning i kväll väntar i stället en pressträff på lagets hotell.
– Det här hade inte hänt om det ryska laget hade tvingats byta spelort. Då hade det varit annorlunda, säger Weiderståhl.
TT
Gå till toppen