Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

BoIS fick snabb revansch mot Höllviken

Förra helgen åkte BoIS på sin första förlust men laget var snabbt uppe på vinnarspåret igen.

Erik Pärsson svarade för tre mål mot sina gamla lagkompisar och även om det var mållöst i en dryg halvtimme vann Landskrona till slut med klara 4–0 mot Höllviken.
Erik Pärsson.Bild: AVDO BILKANOVIC
– Det var viktigt att vi fick visa vad vi kan, så här direkt efter den dåliga prestationen i Tvååker. Nu måste jag vara nöjd med det mesta. Det är alltid bra att göra fyra mål, men också viktigt att hålla nollan, summerade tränaren Agim Sopi efter matchen.
BoIS öppnade med en härlig offensiv och redan efter tio minuter borde det ha stått 2–0. Först nickade Erik Pärsson utanför på ett inlägg från Jonathan Levi – där Filip Pivkovski egentligen hade ett ännu bättre läge – och sedan missade Levi helt ensam med gästernas målvakt Marcus Eskilsson. Frånsett en kortare period, efter drygt 20 minuter, dominerade Landskrona även fortsättningen av den första halvleken men första målet lät dröja på sig. Tio minuter före paus kom dock den efterlängtade hemmaledningen, när Pivkovski drog upp anfallet och spelade vidare till Rasmus Alm, som i sin tur serverade Erik Pärsson helt öppet mål till 1–0.
– Vi försökte ju hålla tätt så länge som möjligt och 1–0 i paus var väl okej. Men sedan fick Landskrona ett par snabba och då är det inte så mycket att säga. Vi förlorade mot ett mycket bättre lag, sa gästernas tränare Anders Grimberg ärligt.
I den andra halvleken lossnade även målskyttet. Erik Pärsson gjorde både 2–0 och 3–0, även nu med Rasmus Alm som passningsläggare, innan Filip Pivkovski avrundade med att fastställa slutresultatet till 4–0.
Gå till toppen