Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Musik, idrott och kultur fick bidrag

Sparbanksstiftelsen delar ut 320 000 kronor till olika ideella projekt i kommunen. Det gör exempelvis att BK Landora kan satsa mer på sitt integrationsprojekt i Karlslund.

På torsdagen tog representanter för olika föreningar och organisationer officiellt emot bidragen från Sparbanksstiftelsen. Övre raden från vänster: Jan Stenblom och Urban Hector från BK Landora, Niclas Rimsby, kontorschef Swedbank Landskrona, Åke Jönsson från Sparbanksstiftelsen, Malin Nilsson, Cabaré Mix och Alexander Redrin från Ökända. Nedre raden: Rolf Linné, Landskrona kammarmusikförening, Anita Enberg, Henka Dojo och Guy Rambech, Nyföretagarcentrum
Det var idel glada miner när representanter för de olika föreningarna och organisationerna på torsdagen tog emot det jättelika, symboliska checkarna från Sparbanksstiftelsen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen