Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Svalöv

Marika testar nytt i Teckomatorp

Den 21 september kommer Lundakomikern Marika Carlsson till Teckomatorps Folkets Hus för att testa sin nya humorföreställning på den skånska publiken.

Marika Carlsson. Foto: Pontus Tideman/SDSBild: Pontus Tideman
Efter ”En negers uppväxt” kommer nu uppföljaren ”Jag är Gud!”, där hon gör upp med sin uppväxt i en frireligiös släkt och sitt liv som homosexuell.
Marika hittades som baby av svenska hjälparbetare i ett dike under den svåra svältkatastrofen i Etiopien i början av 1970-talet och adopterades sedan av en frikyrkopredikant. Familjen bodde i Lund, där Marika senare studerade teologi och arbetade som undersköterska. Hon har utsetts till Årets kvinnliga komiker två gånger, 2006 och 2012.
Nya turnén har egentligen premiär i Stockholm i början av november, men innan dess blir det alltså en förhandsvisning hos Teckomatorps Humorfabrik. Biljetterna är släppta på arrangörens hemsida och på Ica i Teckomatorp. Nästa stora namn i höst är Louise Hoffsten, som bjudits in av Galleri Gamla staden till Landskrona teater den 26 november.
Gå till toppen