Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så gör du för att se Rögle-matcherna live på hd.se

Helsingborgs Dagblad sänder Rögles två avslutande träningsmatcher inför säsongsstarten. Matcherna kostar 69 kronor styck att se här på hd.se. Här visar vi hur du gör för att skapa ett konto och logga in på vår Rögle-kanal

Så här gör du för att se Rögles träningsmatcher här på hd.se – du kan se matcherna på dator, surfplatta eller i mobilen. Dock avråder vi från att använda HD-appen.

1.

Gå till hd.se/rogletv.
Klicka på den sändning du vill se. Detta kan du göra långt i förväg.

2.

Registrera dig med ditt Facebook-konto eller genom att fylla i e-postadress och ett lösenord med minst sex tecken. Detta använder du för kommande betalsändningar också.

3.

Tryck på Registrera dig.

4.

Kontrollera att det är rätt match som visas till höger. Klicka i knappen för Visa/Mastercard. Tryck på gröna knappen ”Lås upp för 69 SEK”.

5.

Fyll i kortnummer, utgångsår, utgångsmånad och CVC-kod. Klicka på den gröna knappen ”Lås upp för 69 SEK”.

6.

Nu kan du se den match du betalat för den börjar att sändas. Missar du direktsändningen kan du se den i efterhand också.
Här finns ytterligare hjälp och svar på de vanligaste frågorna
Gå till toppen