Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Grillsäsongen tar aldrig slut - pannlampa på vintern

På fredagen hade cirka 40 personer letat sig till Holy Smoke BBQ, i Bräcke utanför Nyhamnsläge, för att lära sig mer om att grilla på barbecuevis i Big Green Egg.

Pitmaster Matt Pittman från Texas i USA håller i grillkurs på Holy Smoke BBQ i Bräcke. På lördag står han åter vid Big Green Egg för att grilla till Holy Smokes gäster.Bild: Anders Malmberg
Det är femte tillfället denna sommar som Holy Smoke BBQ anordnar grillkurs med pitmasters, eller grillmästare, från USA. Fokus på fredagens kurs var att lära sig grilla i Big Green Egg, en keramisk grill som ser ut som just ett stort grönt ägg.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen