Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lokal smakkavalkad med mersmak

Konfiterad kanin, parmesanpinnar och picklade vaktelägg. Det är bara några av läckerheterna som dukades upp under söndagens skördefest vid Örestrand.

Catharina Engholm på Kullagourmet säljer sju ton parmesanost om året. Hennes hembakta parmesanpinnar blev en ny favorit för många av besökarna.Bild: Britt-Mari Olsson
För tredje året i rad kunde besökarna avnjuta lokala delikatesser på Strandbadens egen skördefest. Allt i regi av Strandbadens byaförening. Ingen behövde gå hungrig från marknaden med tema Smaka på det nära.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen