Annons

Annons

Höganäs

Lokal smakkavalkad med mersmak

Konfiterad kanin, parmesanpinnar och picklade vaktelägg. Det är bara några av läckerheterna som dukades upp under söndagens skördefest vid Örestrand.

Catharina Engholm på Kullagourmet säljer sju ton parmesanost om året. Hennes hembakta parmesanpinnar blev en ny favorit för många av besökarna.

Bild: Britt-Mari Olsson

Annons

För tredje året i rad kunde besökarna avnjuta lokala delikatesser på Strandbadens egen skördefest. Allt i regi av Strandbadens byaförening. Ingen behövde gå hungrig från marknaden med tema Smaka på det nära.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy