Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pappan går ut med ny belöning

Jacob Tillmans pappa går nu ut med en belöning på 300 000 kronor för att få fast sin sons mördare.

Efter 18 års ovisshet har Jacob Tillmans familj fått det tunga beskedet att sonen, brodern och pappan är död.
– Jag var ganska säker på att det var han redan när de hittade det i brunnen. Polisen berättade för 16 år sedan att de hade kopplat Jacobs telefon till Hörby-området, säger hans pappa som fått beskedet av sitt barnbarn under måndagsmorgonen.
Han berättar om år fyllda med tankar på den försvunne sonen.
– Det har inte gått en dag utan att jag har tänkt på det. Man blir ständigt påmind och då tänker man på sitt eget. Det är en jobbig bit, säger han.
För ett antal år sedan gick han ut med en belöning på 100 000 kronor till den som kunde lämna uppgifter om var Jacob fanns.
– Jag var med på teves Efterlyst och den person som hittade Jacob har nu en belöning att hämta. Vem det är får polisen avgöra. Jag har idag också bestämt att gå ut med en ny belöning på 300 000 kronor till den som kan ge upplysningar om vem som gjorde det här.
– Alla handlingar har gått vidare till Cold case-gruppen och jag har en känsla att de kan lyckas, säger han.
Så bekräftelsen på att det är Jacob som har hittats blir inte ett avslut?
– Nej, konstigt nog inte. Det blir det nog aldrig. Jag tror inte att man kan få det när ens son drabbas så här. Nu jobbar vi vidare för att få fast mördaren. Därefter så kanske det går att få ett avslut. Men i dag känns det inte så, säger Jacob Tillmans pappa.
Gå till toppen