Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Marika Carlsson gör testföreställning av sin nya show i Teckomatorp

I kväll ger Marika Carlsson en testföreställning av sin nya show ”Jag är Gud” i Teckomatorp.
Och för andra gången i rad säljer arrangerande Teckomatorps Humorfabrik ut Folkets Hus i Teckomatorp med plats för 300 personer.
Förra gången var i våras då Thomas Petersson gjorde ett gästspel.
– Vi vet att Marika är populär och att hennes nya föreställning har ett intressant tema där hon gör upp med sin frireligiösa uppväxt och att komma ut som homosexuell. Det är jätteroligt att så många vill komma och titta, säger Mats Andersson från Teckomatorps humorfabrik.
Det var Marika Carlsson själv som hörde av sig och undrade om humorfabriken ville sätta upp hennes testföreställning i Teckomatorp och det var ett förslag som fabriksarbetarna inte kunde säga nej till.
Marika Carlsson kommer under våren att ge sig ut på turné med ”Jag är Gud”.
Förutom den här föreställningen kommer Teckomatorps Humorfabrik bjuda in till ytterligare ett arrangemang i höst, denna gång tillsammans med Svalövs kommun.
Det är under Svalövs Kulturkalas, då humorföreställningen ”7 kvinnor, 7 vinklar, 7 minuter” är inbokad. Det är en hybrid mellan en ståuppföreställning och en fiktiv tjejmiddag.
Föreställningen har sålt ut två år i rad på Lund Comedy Festival och varit väldigt uppskattad bland besökarna. En av de medverkande kvinnorna är dessutom en av humorfabrikens egna komiker Elin Nordén.
”7 kvinnor, 7 vinklar, 7 minuter” äger rum söndagen den 23 oktober klockan 16.30 i aulan på Fridhems folkhögskola.
Gå till toppen