Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Carl Stanley från Helsingborg tar plats i ”Parlamentet” i TV4

På söndag 2 oktober dyker stå upp-komikern Carl Stanley från Helsingborg upp i populära underhållningsprogrammet ”Parlamentet” i TV4.
Det blir Carl Stanleys första framträdande i programmet.
– Det har varit på tal ganska länge. Men vi har haft svårt att få till en audition rent tidsmässigt. Men vi hittade till sist en tid. Min audition gick bra och TV4 sa att de skulle ringa och det har de gjort nu, säger Carl Stanley.
”Parlamentet” är en riktig långkörare i TV4 och startade redan 1999. På söndagarna tar programledaren Anders S Nilsson upp veckans hetaste snackisar. De ligger till grund för hetlevrade debatter mellan det röda och blå laget.
Bland panelmedlemmarna syns den här säsongen Per Andersson, Josephine Bornebusch, Robert Gustafsson, Robin Paulsson, Bianca Krönlöf, Soran Ismail, Johan Ulveson, David Batra, Nour El Refai, Pia Johansson, Johan Rheborg, Sissela Kyle och flera andra välkända komiker.
Den nu 19-årige Carl Stanley blir programmets yngsta deltagare.
– Jag tittade jätteofta på ”Parlamentet” när jag var yngre. Det är en av anledningarna till att jag tackade ja. Jag brukar annars säga nej till tv-program. Men mitt nioåriga jag hade aldrig förlåtit mig om jag sagt nej till ”Parlamentet”, säger Carl Stanley.
Vad är det för andra tv-program du tackat nej till?
– Låt oss bara säga att det är olika lekprogram. Jag är inte intresserad av att delta i sådana program som nån form av ”kändis”. Men ”Parlamentet” är ett renodlat humorprogram och då fungerar det för min del.
Så om TV4 hör av sig och frågar om du vill vara med i ”Fångarna på fortet”, vad säger du då?
– Då säger jag nej. Och dom har frågat.
Vilka krav har du på dig som paneldeltagare i ”Parlamentet”?
– Det är inga mer krav än sitta ner och vara rolig. Man ska inte krångla till det.
Annars då, karriären verkar gå riktigt bra just nu?
– Ja, jag är ute och kör stand up för fullt. Jag har redan gjort 200 gig i år och det är svinroligt. Det är verkligen det här jag vill syssla med.
Gå till toppen