Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Jonathan Levi lämnar BoIS för Öster

Jonathan Levi lämnar BoIS.
Landskrona BoIS får klara sig utan succéspelaren Jonathan Levi nästa säsong. Under torsdagen presenterades han för BoIS tidigare seriekollega Öster, som avancerade till superettan. På frågan om sin målsättning i sin nya klubb svara Levi så här till Östers hemsida:
– Att spela 30 matcher. Det vill säga att jag håller så hög klass som möjligt på varje träning och varje match. Sen att bidra till mycket poäng med tanke på att jag har en position som kräver just att man levererar poäng.
Levi gjorde åtta mål från sin anfallsposition i BoIS under den gångna säsongen. Kontraktet med Öster är skrivet på tre år.
– Jonathan var en av de absolut bästa spelarna i årets division 1 och vi är både glada och stolta över att han valde oss när han nu fortsätter sin karriär. I stenhård konkurrens från både klubbar i superettan och allsvenskan lyckades vi få hit Jonathan och han kommer bli en viktig pusselbit för oss, säger Östers sportchef Matias Concha till hemsidan.
BoIS har tidigare presenterat en rad kontraktsförlängningar samt ett nyförvärv i form yttermittfältaren Edafe Egbedi, 23 år, från Prespa Birlik.
Gå till toppen