Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nu drar Hasse, Nisse och Nilla igång julshowsäsongen på Sundspärlan

Den som vill se årets julshow på Sundspärlan ”Tomtebloss & rock’n’roll” har redan biljett eller får hoppas på turen.
För det är inte många platser kvar. Ett fåtal till en matinéföreställning söndag 11 december och till övriga enstaka ströplatser.
– Ja, det är inte klokt. 860 människor på plats alla fjorton kvällar. Jag hade problem med att få in mina egna gäster, säger Hasse Andersson.
– Fast det är ju bara roliga problem.
”Tomtebloss & rock’n’roll” heter julshowen på Sundspärlan med Nilla Nielsen, Nisse Hellberg och Hasse Andersson.
Förutom Hasse Andersson kommer även Nisse Hellberg och Nilla Nielsen att underhålla julbordsgästerna. Tre skåningar på scen.
– Ja, det passar bra. Och skåningarna är en trogen publik. Det är alltid roligt att spela här hemma, säger Hasse Andersson.
Han och Nisse Hellberg har känt varandra länge.
– När jag hade Kvinnaböske band spelade vi med Wilmer X på Medborgarhuset i Eslöv. Det var i början på 80-talet. Men jag och Nisse har aldrig jobbat ihop. Så när de frågade vem jag ville göra julshowen med var min allra första tanke Nisse, säger Hasse Andersson.
Nilla Nielsen har han stött på i andra sammanhang. Bland när hon sjöng med Dan Hylander i Hembygdsparken i Ängelholm.
– Vi ville ha med en tjej och gärna en lokal artist. Så det blev perfekt med Nilla. Och det fungerar bra mellan oss. Jag menar, jag och Nisse har varit med så länge att vi inte behöver pinka in revir, säger Hasse Andersson.
På fredag 18 november har ”Tomtebloss & rock’n’roll” premiär på Sundspärlan.
Julshowen kommer att bestå av låtar från artisternas egna kataloger. Dessutom blir det några gemensamma nummer, bland annat ett medley och en specialversion av ”Feliz navidad”.
Sistnämnda låt släpper för övrigt Hasse Andersson som julsingel inom kort. I svensk-dansk-engelsk version.
I övrigt rullar det på för den populäre 68-åringen. Till våren är han programledare för barnprogrammet ”Hasses trädgård”.
– Jag får massor med förfrågningar om att vara med i tv. Men nu är jag i den sitsen att jag bara gör det jag har lust med. Dansa eller städa i tv är inte min grej. Däremot tycker jag det är roligt att göra barnprogram.
Men närmast väntar alltså fjorton julshower på Sundspärlan.
– Det blir inget spex eller sånt. Utan bara en massa musik. Det ska bli himla kul, säger Hasse Andersson.
”Tomtebloss & rock’n’roll” spelas mellan 18 november till 17 december.
Gå till toppen