Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Babben på humorexpedition till Teckomatorp

Den 27 januari får Teckomatorp finbesök då ingen mindre än Babben Larsson gör ett stopp med sin turné Expedition Babben​.​
Efter ​många års uppträdande på i stort sett samma scener ​ville Babben ​förra året utforska nya platser i vårt avlånga land. Hon bestämde sig för att hitta fyra nya ​orter ​i varje landskap. Platser där hon tidigare inte uppträtt.
– Jag la ut en efterlysning över lokaler i mindre orter i Östergötland på Facebook. På bara några dagar hade det delats 198 gånger och fått 220 entusiastiska svar. Det är fantastiskt spännande och kul att möta den här publiken. Man vet var det börjar men inte var det slutar, säger Babben Larsson.
Vårens turné blev en framgång och nu gör Babben Larsson om det hela. Fast på nya orter förstås. En av
de första som besöks i januari är Teckomatorp.
Elin Nordén och Mats Andersson från Teckomatorps Humorfabrik ser fram emot föreställningen som hålls i Teckomatorps Folkets Hus den 27 januari.
– Sedan Teckomatorps Humorfabrik drog igång 2012 har flera namnkunniga komiker uppträtt på våra föreställningar, men detta är första gången som en pågående turné väljer att stanna till i Teckomatorp, säger Elin Nordén.
Babben Larsson kommer till Teckomatorp 27 januari.
Utöver föreställningen med Babben så utlovar ​Teckomatorps Humorfabrik en mini-turné i vår med tre föreställningar under tre dagar. Start den 22 mars i Folkets Hus i Teckomatorp. Huvudkomiker avslöjas senare.
Expedition Babben är alltså 27 januari klockan 19 i Folkets Hus i Teckomatorp. Biljetter via Ticketmaster.
Gå till toppen