Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Eskilsminnes trupp växer

Lana Ademi är äntligen tillbaka efter en tids skadebekymmer.Bild: Britt-Mari Olsson
Det händer saker i Eskilsminnes damlag inför julfirandet. Laget presenterade i förra veckan fyra nyförvärv som stärker upp truppen inför nästa säsong. De nytillkomna spelarna är:
Merima Alibasic, 20 årig mittfältare som närmast spelat för Stattena.
Emilia Jönsson, 17-årig back från Hittarp som även kan användas offensivt.
Jessica Castenhammar som gör comeback efter ett års uppehåll. Närmast spelade hon i Vittsjö och rollen i Eskils blir troligen central mittfältare eller mittback.
Alma Bertilsson, back, återvänder till Eskil från Glumslöv.
– Det är bra spelare. De har varit här i 2-3 veckor och provtränat och jag tycker de har sett tillräckligt starka ut för att platsa, säger tränare Ashkan Esfandi.
Vill du ha fler spelare in i truppen?
– Jag känner mig rätt tillfreds med de spelare vi har. Men kanske kanske får vi in ytterligare en spelare som då går rakt in i startelvan. Annars står vi bra rustade, och får dessutom tillbaka skadade spelare som Maja Ahlm och Lana Ademi, säger Ashkan Esfandi som även har fått ett nytillskott i ledarstaben.
Det handlar om Tage Kristensson som går in som assisterande tränare. Han har bland annat varit verksam i Billesholms GIF herrar.
Gå till toppen