Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Teckomatorps Humorfabrik delade ut Glädjepokalen för andra gången

Den här gången går priset till en ideell kulturförening.

Prisutdelningen med Elin Nordén från Teckomatorps Humorfabrik tillsammans med Marhabas representanter Yousra Qrayim, Elisabeth Ripa och Anna Hed Roslund (med dottern Ellinor) samt Mats Andersson, Teckomatorps Humorfabrik.Bild: David Lenander
I veckan delade Teckomatorps Humorfabrik ut Glädjepokalen för andra gången. Det är en utmärkelse som går till en privatperson, företag, förening eller liknande som genom sitt arbete och engagemang haft inverkan på Teckomatorp på ett eller annat sätt.
Den här gången blev det ideella kulturföreningen Marhaba som fick priset. Motiveringen lyder:
"Föreningen Marhaba har gett ordet integration ett välkomnande ansikte. Den glada gemenskapen flödar oavsett ursprung, språk eller religion. I en tid där många ser olikheter som ett problem ser Marhaba dem som en tillgång. Människor som annars aldrig hade träffats får en mötesplats, nya perspektiv och vänner för livet."
Priset delades ut på föreningens stora julfest för nyanlända och infödda och togs emot av Marhabas representanter Yousra Qrayim, Elisabeth Ripa och Anna Hed Roslund.
Gå till toppen