Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Helsingborg

HD:s jubileumsår startar med gratis pizza

För att fira att HD fyller 150 år bjuder tidningen på 150 gratispizzor på pizzeriorna Kebabkungen i Knutpunkten och Mariastaden. Blenisa Zogejani var den första att hämta ut två kycklingpizzor på Knutpunkten.

Full fart i pizzaugnen, när läsare efter läsare beställer gratis HD-pizzor.
– Min pappa brukar alltid läsa HD på nätet. Det var han som fick syn på att ni bjuder på pizza idag, men han har skadat benet så jag fick hämta pizzorna, berättar elvaåringen.
Pappan kommenterar att det här var en riktigt bra start på det nya året, när dottern ringer upp honom på telefon. Han är inne på HD:s sajt flera gånger om dagen, så kanske var det därför han gjorde blev först med att beställa.
Telefonen går varm på Kebabkungen i Knutpunkten, där kund efter kund uppger koden ”HD 150 år för gratis pizza”, men Josef Gulfekin som chefar i köket är trygg. De har förberett sig med deg, extra kartonger, sallader och rivost. Nyårsdagen är alltid en bra pizzadag. I år blir den lite extra intensiv.
Blenisa Zogejani tar emot sina nybakade pizzor för att gå hem till pappa och systrarna. Kycklingpizzan är godast. På andra plats kommer kebab, tycker hon.
På Knutpunkten var gratispizzorna slut redan vid halvfyratiden, medan det fanns några kvar i Mariastaden.
Två kycklingpizzor blir lunch hemma hos Blenisa Zogejani.Bild: Yvonne Johansson
Bild: Yvonne Johansson
Kawa Hussein har laddat upp med gott om deg.Bild: Yvonne Johansson
Gå till toppen