Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Teckomatorps Humorfabrik gör skånsk turné med Al Pitcher

Testar sin nya show med tre föreställningar i mars.

Al Pitcher.
Nyligen kunde man se Al Pitchers "best of"-föreställning i SVT (den finns kvar på SVT Play till 6 april).
Men nu är det dags för något nytt.
Al Pitcher håller på att förbereda en ny föreställning som som ska ut på världsturné i höst och inför den kommer han att göra några testföreställningar, så kallade work in progress. Och i mars så har vi möjligheten att presentera tre föreställningar med honom i Teckomatorp, Eslöv och Lomma, säger Elin Nordén från Teckomatorps Humorfabrik.
Det är inte första gången Al Pitcher samarbetar med Teckomatorps Humorfabrik,
– Vi gjorde två föreställningar med honom i Svalövs kommun redan 2013, men i takt med att hans popularitet växer blir det förstås svårare och svårare för en liten förening som vår att hävda sig, så vi är väldigt glada över att ha lyckats få till den här turnén, säger Elin Nordén.
– Det är ganska fantastiskt att det som ska bli en världsturné börjar i lilla Teckomatorp. Som vanligt när Al är inblandad blir det säkert en hel del humor i stunden också, säger Elin Nordén, som satt i juryn för Svenska Standupgalan när Al Pitcher röstades fram som Årets manliga komiker.
– Al har något speciellt som komiker, framförallt sin fantastiska improvisationsförmåga.
Nyazeeländaren Al Pitcher har sedan han flyttade till Sverige 2009 nått ut till en allt bredare publik med turnéer som The Al Pitcher Picture Show, The Fika Tour, The Påtår Tour och Nääämen it's Al Pitcher.
Föreställningarna med Al Pitcher blir i Teckomatorps Folkets Hus (22 mars), Bian i Eslöv (23 mars) och Dansrotundan i Lomma (24 mars). Info om biljetter och övrigt finns på Teckomatorps Humorfabirks hemsida.
Förutom Al Pitcher medverkar även Elin Nordén, Mats Andersson och Håkan Jäder.
Gå till toppen