Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

ÄFF jagar forward från allsvenskan

ÄFF:s spelarjakt fortsätter. Nu kan HD avslöja att klubben jagar forwardstalangen Ardian Berisha, 18, från allsvenska Halmstad. "Vi är intresserade", bekräftar tränaren Karl-Gunnar Björklund.

Ardian Berisha, här i aktion på Halmstads BK:s träningsläger i Salou tidigare i år.
ÄFF har kontrakterat en rad spelare från de egna leden samt gjort klart med Linus Müller, Kristoffer Jeppsson, Akram Mansour och Elias Johansson.
Enligt säkra källor till HD har division 1-klubben även ställt in siktet på en forwardstalang från allsvenska Halmstads BK: Ardian Berisha.
ÄFF vill låna 18-åringen, som är en av fyra forwards i HBK:s A-trupp.
– Jo, det stämmer. Vi är intresserade, jag kan inte ljuga för dig, bekräftar ÄFF-tränaren Karl-Gunnar Björklund.
Enligt Björklund väntar ÄFF på ett besked från den allsvenska nykomlingen.
– Det skulle vara intressant att vara med och utveckla honom. Jag tycker att han är spännande, säger Björklund.
Vad gör honom spännande?
– Han har forwardstalanger som jag tror skulle passa hos oss. Han är stor och stark och bra i straffområdet. Jag har följt honom en del, säger Björklund.
Berishas rådgivare Liridon Kelmendi vill inte bekräfta att just ÄFF har ställt sig i intressekön, men medger att det finns alternativa lösningar för hans klient.
– Det är klart att det finns intresse för en talangfull spelare som Berisha. Det är några klubbar som är konkret intresserade, men det är upp till HBK att bestämma om han blir utlånad eller inte eftersom han har kontrakt med dem, säger Kelmendi.
Gå till toppen