Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fler klara till årets Gränslösa Möten

Årets program till sommarens Gränslösa Möten börjar klarna allt mer. Sedan tidigare är det känt att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg medverkar.

Första gången Gränslösa Möten arrangerades var under förra året. Till Båstad kom då bland annat presidentrådgivare John Hope Bryant, prinsessan Sofia med flera. Evenemanget lockade ett stort antal intresserade och uppmärksammades långt utanför kommungränsen. Nu släpps programmet till årets Gränslösa Möten som är den 2 augusti.
Sedan tidigare har det varit känt att förre stadsministern Fredrik Reinfeldt samt förre finansministern Anders Borg medverkar. På torsdagen presenterades mer av årets program där namn som Frans Johansson samt Jakob Trollbäck finns med som talare.
Moderator är Catarina Rolfsdotter-Jansson.
Bakom Grönslösa möten står bland annat Bo Nilsson. Han var under torsdagens träff på Hotel Skansen i Båstad väldigt nöjd med träffen som bland annat innehöll föreläsningar.
– Frans Johansson är stor i USA och Jakob Trollbäck är en av de som FN använde för att utforma de grafiska profilerna för FN:s 17 globala mål, säger Bo Nilsson som pekar på att Gränslösa Möten tar med de 17 målen i sitt arbete.
Programmet för sommarens Gränslösa Möten presenterades vid en träff i Båstad under torsdagen. Bakom arrangemanget står bland andra Bo Nilsson.Bild: Michael Lundblad
Frans Johansson är uppväxt i Sverige och är vd och grundare av Medici Group. Han har bland annat skrivit boken "Medicieffekten". Den förklarar varför innovationer inte kan planeras fram, utan att mycket beror på slumpen . Han har enligt Bo Nilsson arbetat med några av USA:s största koncernledningar.
Frans Johansson kommer till Grönslösa Möten i sommar.Bild: Linus Meyer
Jakob Trollbäck är en New York-baserad svensk kommunikatör som nyligen satt upp en kommunikationsbyrå i Stockholm med inriktning på hållbarhet, jämlikhet och tolerans.
Årets Gränslösa Möten syftar mot "A Sustainable Tomorrow". Årets tema tar upp hur man skapar långsiktig framgång i en föränderlig värld.
– Kronan på verket är Anders Borg och Fredrik Reinfeldt. Den 2 augusti är det 195 dagar efter Trump. Hur är det med världens hälsotillstånd? frågar Bo Nilsson.
Sedan tidigare är det känt att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg kommer att stå på samma scen i Båstad i sommar.Bild: Patrick Persson
Han åker över till USA i nästa månad för att om möjligt hitta något extra tillskott till sommarens arrangemang. Det finns fortfarande en öppning kvar i programmet så nytillskott kan tillkomma.
Gränslösa Möten är en mötesplats som sammanför personer från olika länder, verksamheter och branscher. Syftet är att skapa ett bättre samhälle och samtidigt skapa mer affärsmöjligheter.
Tanken är att utveckla en ny internationell mötesplats i Skandinavien. Det handlar om att överraska och skapa något annorlunda med affärsnytta i fokus. Drömmen är att år 2019 skapa ett evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige.
Gå till toppen