Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Forwarden lämnar Rögle: ”Hoppas på allsvenskan”

Skadorna har länge gäckat Victor Laz. Nu lämnar forwarden Rögle i jakten på speltid. ”Jag ser fram emot att vara skadefri igen”, säger han.

Victor Laz.
Victor Laz skrev på ett A-lagskontrakt med Rögle inför säsongen – nu bekräftar han för HD-sporten att han lämnar.
– Det kommer inte bli fortsatt spel i Rögle. Jag är väldigt tacksam mot Rögle för att de har trott på mig trots min skada. Jag och "Masken" (Anders Carlsson, sportchef) har en bra relation och beslutet var ömsesidigt, säger Laz.
Enligt Sportens uppgifter är Tingsryd en av klubbarna som Laz pratat framtid med, men 20-åringen dementerar att parterna skulle vara överens.
– Det stämmer inte, jag har pratat med några klubbar men ingenting är klart. Jag befinner mig i en svår situation och har inte spelat på ett och ett halvt år. Blir det allsvenskan är jag tacksam för den chansen, så det hoppas jag på, säger Laz.
Den 20-årige forwarden drömde om ett genombrott i Rögles A-lag, men i stället har han tvingats stå vid sidan under hela säsongen på grund av en efterhängsen axelskada.
– Jag har haft problem med axeln länge, det har varit en tuff tid mentalt när jag inte kunnat ta chansen. Samtidigt tror jag på mig själv och vet vad jag kan. Nu måste jag fokusera på att få speltid nästa säsong, säger Laz som kunnat träna en del på is den senaste tiden.

Läget i Rögles trupp

Klara nyförvärv: -
Klara förluster: Patrick Cehlin, fw (klubb ej klar), Victor Laz, fw (klubb ej klar).
Truppen just nu: Backar: Almen Bibic, Alen Bibic, Cade Fairchild, Timothy Liljegren, Kevin Marshall.
Forwards: Sebastian Collberg, Jack Connolly, Ludvig Elvenes, Mathias From, Filip Karlsson, Bryan Lerg, Ludvig Rensfeldt, Simon Ryfors, Daniel Sylwander, Daniel Widing.
Utgående kontrakt: Målvakter: Anders Lindbäck och Oscar Dansk (inlånad).
Backar: Ludvig Claesson, Dominik Granak, Jesper Williamsson.
Forwards: Patrick Cehlin, Matt Fraser, Christopher Liljewall, Edwin Hedberg, Victor Laz, Viktor Lindgren, Taylor Matson, Felix Schütz, Sebastian Wännström, David Åslin.
Läs alla artiklar om: Rögles silly season 2017
Gå till toppen