Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nu är Camper heltänd inför nästa säsong

Conny Camper fortsätter som tränare och nu ska allsvenska Åstorp/Kvidinge ha in två-tre starka nyförvärv.

Conny Camper och hans Åstorp/Kvidinge gör en snabb comeback i allsvenskan och nu kör han gärna vidare.
För ett år sedan ville han bryta sitt kontrakt och hoppa av tränarjobbet, men nu lutar allt åt att Conny Camper hänger med sitt Åstorp/Kvidinge upp tillbaka i allsvenskan.
– Avtalet går ut, men jag är inställd på att fortsätta och vi är i stort sett överens om en förlängning. Ifjol var det tungt, alla förluster tog på krafterna, men nu har vi haft en fantastiskt rolig säsong och det ser lovande ut inför framtiden.
Efter all kvaldramatik, med de sex matcherna mot Munka Ljungby och Röke, är Conny och Åstorp/Kvidinge tillbaka i vardagen. Arbetet med att sy ihop en ny spelartrupp har dock varit igång en längre tid; flera spelare har redan skrivit nya kontrakt, och bara tre förhandlingar återstår. Manuel Rüegg återvänder till Schweiz, Martin Lehman flyttar på grund av sina studier och Jonas Nilsson trappat ner i division 3-laget. Men Conny Camper räknar med att Henrik Brendheden, Michael Wiberg och Marcus Hansson stannar.
– Henrik gjorde en lyckad comeback, han har tänt till igen och han sa tidigt ja till en fortsättning. Det är egentligen inga konstigheter, alla tre bör skriva på inom några dagar.
Trots anbud från SSL har poängkungen Andreas Bremer sagt att han stannar, men för att den allsvenska truppen ska vara komplett återstår ett par-tre platser att fylla.
– Vi har återigen många unga talanger som vi vill satsa på och några av dem kommer vi att flytta upp. Men sedan måste vi försöka hitta lite spets också och det är inte det lättaste, även om vi har några idéer.
När det gäller ledarsidan ser Conny Camper gärna att den förstärks. Förre storstjärnan Alexander Nede har hoppat in och hjälpt till efter nyår, men hur det blir nästa säsong är oklart.
– Jag ser gärna att han fortsätter. Men Alexander har fullt upp, så vi får se hur det blir.
Gå till toppen