Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

OV-produkten förlänger kontraktet

OV Helsingborg fortsätter att bygga truppen inför nästa säsong i handbollsligan. Nu har Jakob Ekström skrivit på för ett år till.

Jakob Ekström stannar i OV nästa säsong.
23-åringen är fostrad i OV och för honom var det ingen tvekan om att förlänga avtalet och hänga med sin moderklubb upp i seriesystemet.
– Det var ganska självklart för mig att fortsätta. Vi är ett gott gäng som verkligen har krigat för det här. Att få spela med OV i högsta serien har varit en dröm för mig och det ska bli helt fantastiskt att få den här chansen, säger Jakob Ekström.
Han har främst spelat i försvaret för OV tillsammans med Oskar Cosmo och Jonatan Wilthorn. De är precis som Jakob Ekström klara för en fortsättning.
– Det spelade ingen roll vilka som var inne, det funkade hur bra som helst mellan oss tre hela vägen.
Jakob Ekström är förberedd på en markant nivåhöjning nästa säsong.
– Det kommer inte att bli som den här säsongen, utan vi måste vara förberedda på att vi kommer att förlora en del matcher. Det är viktigt att vi bygger vidare på vårt försvar, vi släppte in väldigt få mål och det var största anledningen till att vi vann matcher, säger han.
Noterbart är att OV börjar förbereda sig inför återkomsten till högsta ligan på måndag. Då startar laget upp sin träning igen.
Läs alla artiklar om: OV-herrarnas försäsong 2017/18
Gå till toppen