Sport

Tränaren: "Vi kommer gå all in för att ta den där bronsmedaljen"

ÖVK åker till Halmstad för att försöka spela hem bronset.

Jonas Svantesson vill se ett stort stöd från publiken. "Jag hoppas verkligen att det är många som vill komma upp och titta och stötta oss".
Efter förlusten i semifinalen mot Linköping lyckades Örkelljunga hämta sig i den första bronsmatchen. Med en 3-1 seger i bagaget mot Hylte/Halmstad spelas nu det avgörande mötet på bortaplan, en match som Örkelljunga förlorade förra året. Nu vill laget ta hem bronsmedaljen och få ett bra avslut på säsongen.
– Vi har kört på som vanligt sedan semifinalen, där vi åkte ut. Det gäller att hitta samma rytm och procedurer som vi har i andra matcher och koppla på ett gameface igen, säger tränaren Jonas Svantesson.
Framförallt kommer laget fortsätta på samma spel som man haft tidigare menar Jonas Svantesson.
– Vi vet att vårt spel är kvar från semifinalen. Vi vet att spelet sitter där så att det är en fråga att vilja plocka fram det, vilja vinna och stå där med bronset. Det är det vi vill.
Lördagens match kommer att kunna avgöras med ett så kallat golden set. För att Hylte/Halmstad ska ha en chans att knipa bronsmedaljen från Örkelljunga i år igen, krävs det att de vinner matchen och golden set för att gå segrande ur striden.
– Vi kommer gå all in för att ta den där bronsmedaljen.
– Vi har gjort en bra säsong och det får man inte glömma.
Gå till toppen