Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Eskils lagkapten har steppat upp: "Fått en boost"

Maja Olofsson.Bild: AVDO BILKANOVIC
Den här helgen är Eskilsminnes damlag spelledigt, men dessförinnan har de hunnit med två segrar på två matcher.
Den rutinerade lagkaptenen Maja Olofsson känner att fullpottsstarten är viktig.
– Vi har varit disciplinerade i jobbet som krävs och hur vi ska agera. Vi har startat precis som vi ville. Det är alltid skönt med en bra start, det är ett kvitto på jobbet vi lade ner på försäsongen, säger hon.
Olofsson tycker att laget har förutsättningar för toppstrid.
– Vi har sagt topp tre, det har vi absolut kapacitet till. Speciellt om vi lägger ner det jobbet som vi har lagt ner i de två inledande matcherna. Men det går inte att säga att vi har kapacitet och sen inte göra jobbet, det handlar alltid om prestationen i slutändan, säger hon.
Hon fortsätter:
– Vi har fått in lite nyförvärv och skapat konkurrens, det gör att det blir någon slags kultur kring att man vill spela – och det höjer kvalitén och intensiteten på träningarna.
Hur har säsongsinledningen varit för egen del?
– Jag känner mig stabil. Jag har varit med i många år, men det är kanske först i år jag känner att det är riktigt bra konkurrens. Även jag känner att jag har steppat upp och fått en liten boost i och med konkurrensen, säger Olofsson.
Gå till toppen