Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bråk i Örkelljunga – flera anhållna i natt

Klockan 16.57 larmades polisen om ett bråk i centrala Örkelljunga. Strax innan ska ett annat bråk ha inträffat. Två personer har skadats. I natt har flera anhållits.

Vid 16-tiden larmades polisen till Stockholmsvägen i Örkelljunga.
– Där ska det vara tre-fyra personer som ska ha sparkat och slagit en målsägande, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
En man fördes med ambulans till lasarettet i Helsingborg.
Strax innan klockan 17 larmades polisen återigen om ett bråk i centrala Örkelljunga. Där ska en man fått misstänkta knivskador.
Bråken ska ha med varandra att göra, enligt polisen. ”Det finns en konflikt sedan en tid tillbaka mellan de inblandade personerna i dagens ärenden”, skriver de på sin hemsida.
Under natten så anhölls flera personer men av utredningstekniska skäl vill polisen inte gå in på detaljer eftersom utredningen kommer att fortsätta under helgen.
– Vi kommer att jobba intensivt med detta under dagarna som kommer. Det är en bakomliggande konflikt som fått en våldsam upplösning, säger Marcus Andersson, inre befäl hos polisen.
Rubriceringarna i ärendet är grov misshandel och försök till mord.
– Som tur är har ingen av de inblandade fått livshotande skador, säger Marcus Andersson.
Gå till toppen