Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS-tränaren hemlig inför måndagens Skånederby

Det blir exakt samma trupp som senast men BoIS-tränaren släpper ingen startelva inför måndagens Skånederby mot Rosengård.

BoIS-tränaren Agim Sopi håller sin startelva hemlig.
Målvakterna Ivo Vazgec och Amr Kaddoura, som båda blev skadade mot Kristianstad, har lämnat klartecken och även mittbacken Viktor Svensson är redo för spel igen. Men tränaren Agim Sopi vill inte avslöja hur han ska formera laget i måndagens hemmamatch mot Rosengård.
– Jag har funderat över en del, både när det gäller spelsystem och vissa spelare. Nu har jag bestämt mig, men jag släpper inget förrän under matchdagen, säger Agim på söndagsförmiddagen.
I och med att Ljungskile tappade poäng i derbyt mot Oddevold – det blev 1–1 inför 2 478 personer på Rimnersvallen – har Landskrona en bra chans att gå upp i en tidig serieledning i division 1-tabellen. Men det krävs seger mot Rosengård och trots att Malmölaget inlett med tre raka förluster höjer Agim Sopi ett varningens finger.
– Vi går alltid för tre poäng här hemma, men Rosengård har ett individuellt sett mycket skickligt lag, så det gäller att vi gör jobbet. Precis som vanligt.
BoIS kör med exakt samma trupp som mot Kristianstad senast. Igor Arsenijevic, som förhoppningsvis ska kunna träna för fullt om ett par veckor, och Raslan Al-Kurdi står kvar på skadelistan och unge anfallaren Rasmus Wiedesheim Paul hamnar utanför även den här gången. Det innebär att följande spelare är aktuella för mötet med Rosengård: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Thierry Zahui, Måns Ekvall, Edwin Condrup, Edafe Egbedi, Filip Pivkovski, Adi Nalic, Ojevwe Akpoveta, Rasmus Alm, Karim Sadat och John Ebere Ekeh.
Måndagens Skånederby har avspark kl. 19 på Landskrona IP.
Gå till toppen