Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Division 5-lagets meriterade nyförvärv kan lämna

Patrik Åström i BoIS-tröjan.Bild: Stefan Ed
I april blev Patrik Åström klar för division 5-laget Fortuna FF. Den erfarne 29-åringen har ett förflutet i HIF, Landskrona BoIS, ÄFF, Trelleborg och Eskilsminne.
Efter fjolårssäsongen berättade Åström att mycket talade för att hans spelarkarriär skulle ta slut, men nu blev det ändå en comeback.
En kort sådan.
– De ringde och frågade om jag kunde hjälpa till eftersom de hade en del skador, jag sa ja till två-tre matcher, säger Åström.
På fredag tar Fortuna emot Borstahusens BK på Rydebäcks IP.
– I nuläget är det två-tre matcher som gäller, jag hinner tyvärr inte mer. Men vi får se vad som händer och hur mycket skador de har, säger Åström.
Fortuna är fyra i tabellen och siktar på avancemang till division 4. På sina två division 5-framträdande har Åström gjort två mål.
– Jag har lirat en och en halv match. När man inte har tränat på ett halvår är det inte riktigt optimalt oavsett vilken nivå man går in på, man är ovän med bollen och hit och dit. Men det har varit OK, säger Åström.
Gå till toppen