Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kalldusch för personalen i sjukhusköket inför semestrarna

För en vecka sedan fick de anställda i sjukhusköket i Helsingborg veta att all matlagning under den fem år långa ombyggnaden läggs ut på entreprenad. Nu vet de knappt 50 anställda inte var de ska jobba från den första oktober.

Att värma och servera mat på avdelningarna kan bli nya uppdrag för personalen i sjukhusköket i Helsingborg.
Inte ens chefen för sjukhuset kök visste vilket besked personalen skulle få när hon var bortrest på semester. Men förra tisdagen fick alla anställda veta att planen på att flytta personalen och laga maten på sjukhuset i Ängelholm blev för dyr. Istället ska maten upphandlas och alla anställda omplaceras under den femåriga byggperioden. Beskedet kom som en kalldusch för de anställda. Om två veckor börjar semesterperioderna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen