Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

The Sounds släpper ny EP och eget öl – firar med fest på The Tivoli

Den 16 juni släpper The Sounds sin nya EP och redan kvällen innan finns det chans att smyglyssna på den. Då arrangerar bandet en fest på The Tivoli där medlemmarna kommer spela skivor – och bjuda på sitt egna öl.
"Det blir en chans att komma närmare oss i bandet", säger gitarristen Felix Rodriguez.

Maja Ivarsson i The Sounds på HX festivalen 2016Bild: Tom Wall
Det är i samband med att The Tivoli i Helsingborg inviger sin utomhusscen som releasekvällen anordnas.
Medlemmarna i Helsingborgsbandet The Sounds kommer att spela sina favoritlåtar, bjuda på sitt öl de bryggt tillsammans med Råå bryggeri samt ge smakprov på sin kommande EP.
– Det här är första chansen att lyssna på EP:n och vi kände att det var extra kul att göra det på The Tivoli. Det är en plats som betytt mycket för oss, säger Felix Rodriguez.
Namnet på den nya EP:n är "The tales that we tell" vilken består av låtar som bandet skrivit de senaste åren. Musiken är något mer gitarrdriven än vid tidigare släpp, men det klassiska The Sounds-soundet med Maja Ivarssons karakteristiska röst är fortfarande intakt, förklarar Felix Rodriguez.
Släppet blir bandets första på bolaget Woah dad, där bland annat Håkan Hellström och Henrik Berggren också är anslutna.
I samband med kvällen bjuder bandet dessutom på sitt egna öl – en engelsk india pale ale de tagit fram tillsammans med Råå bryggeri.
– Vi är egentligen inga som brukar gå på ölmässor eller så, men vi gillar att dricka öl. Det här ölet ska kunna drickas till konserter. Det är något som The Sounds kan förknippas med, både när man hänger med oss och när man lyssnar på vår musik, säger Felix Rodriguez.
Festkvällen börjar klockan 17 torsdagen den 15 juni på The Tivoli.
I sommar ger sig The Sounds ut på turné.
Gå till toppen