Dygnet runt

Rigmor Gustafsson och Rikard Wolff kommer till Helsingborg i höst

Hyllade jazzmusikern Rigmor Gustafsson och artistlegendaren Rikard Wolff kommer till Helsingborg i höst för separata konserter på Dunkers. Biljetterna släpps på lördag.

Rigmor Gustafsson.Bild: Andreas Lundberg
Det är i oktober och november som konserterna äger rum.
Rigmor Gustafsson, som uppträder den 13 oktober, är en av Sveriges mest folkkära jazzsångerskor. Hon har vunnit en grammis för årets jazzalbum, tilldelats Kungliga musikaliska akademiens jazzpris och uppträtt på alltifrån På spåret till Nobelfesten.
Den 3 och 4 november gör sångaren, estradören och skådespelaren Rikard Wolff två konserter på Dunkers. Med sig har han ett band bestående av bland annat Per ”Texas” Johansson och Oskar Schönning.
– Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar, från teatern, från filmen, från mina album. Vi får aldrig upphöra att drömma om en bättre värld, säger Rikard Wolff i ett pressmeddelande.
Rikard Wolff.Bild: BERTIL ENEVÅG ERICSON / TT
Förutom Rikard Wolff och Rigmor Gustafsson står det klart att även två andra akter kommer att uppträda på Dunkers i höst.
Den 26 september kommer genreöverskridande bandet Gageego! att uppträda och den 30 november spelar Garmarna, en grupp som kombinerar elektroniska ljudbilder med medeltida musik.
Biljetterna släpps på lördag den 17 juni.
Gå till toppen