Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Lennart Norlöv: BoIS har skaffat sig ett drömläge

Rasmus Alm visade vägen till 4–0-segern mot Oddevold och nu har BoIS drömläge att ta hem division 1.Bild: MATHILDA AHLBERG
Ett tag i den första halvleken, när Thierry Zahui slagit bort en av många passningar, buade BoIS-publiken åt sina favoriter och länge-länge såg det här ut som ett klassiskt snedsteg. Men 1–0 kom efter en perfekt kontring, tio minuter innan paus, och i den andra halvleken visade Landskrona i alla fall en del av sin klass. Oddevold bjöd ärligt talat på ett riktigt svagt motstånd, 4–0 var till slut i underkant, och tack vare storsegern har Landskrona skaffat sig ett utmärkt läge, nu när snart halva serien är avverkad. Efter nästa helg (då BoIS har hemmamatch mot Oskarshamn) har alla lagen mötts en gång, men jag kan redan nu konstatera att Agim Sopis gäng, så här långt, lyckats klart bättre än jag trodde - trots att de farhågor som fanns kring slagkraften framåt till stor del besannats.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Divison 1 2017: Landskrona-Oddevold
Gå till toppen